lørdag den 16. december 2017

Vinderne af kattejulegaverne er fundet!

Det er blevet tid til at få trukket vinderne af min jule-giveaway og få udløst spændingen om hvilke heldige katte, der får en ekstra julegave i år :) Tak til alle jer, der har haft lyst til at deltage. Det har været hyggeligt at læse om jeres katte <3 Jeg vender tilbage og svarer på alle jeres kommentarer inden længe :)

Som sædvanligt bruger jeg www.random.org til at trække vinderne, så alt går helt fair til. Vinderne vil få tilsendt en af de to pakker, du ser nedenfor (HUSK at sende mig adressen!), som begge indeholder lækkerier og legetøj. Se nedenfor, om du er den heldige vinder af en pakke til din kat :)






Vinderne af julepakkerne er:



Kristina og katten Molly. Stort tillykke til jer. Det er godt med lidt ekstra forkælelse i en tid med så mange omvæltninger. Jeg håber, hun bliver glad for indholdet af pakken :)






Concreteface og kattene Plum og Blin. Også stort tillykke til jer. Mon ikke sådan en overraskelse gør glæde, både hos mennesker og dyr? Håber, de vil synes om både guf og legetøj :)






Stort tillykke til jer begge! I skal senest i morgen kl 16 sende mig en mail med jeres adresse, så jeg ved, hvor pakkerne skal sendes hen. Alternativt kan I sende mig en besked via bloggens Facebookside. Har jeg ikke modtaget dem i morgen ved denne tid, vil der blive udtrukket en ny vinder, så pakkerne kan nå frem til jul :)

--------------------------------------------


Jeg vil slutte af med at ønske en rigtig glædelig jul til jer alle, katte som ejere :) Jeg håber, at I og kattene vil få en rigtig dejlig jul med masser af nus, hygge og forkælelse :)

1 kommentar: